Nå gleder familien Juliussen seg til å få mange gode naboer i Kløvningslia

– Dette er drømmehuset, både når det gjelder planløsninger og beliggenhet! Nå venter vi bare på mange gode naboer, sier Ola Myhren Juliussen (38) og Ann-Cathrin Lunde Juliussen (39)

Ola og Ann-Cathrin flyttet inn i sin splitter nye bolig 6. juli sammen med barna Oda  (14) og Anna (11), og var med det de første kjøperne i Eikelunden Eiendoms boligutbygging i Kløvningslia på Hevingen.

– Da vi fikk høre at det var planlagt nye eneboliger her,  var vi ikke sene om å søke mer informasjon – og fant prospektet på finn.no. Det ga oss ytterligere vann på mølla.

– I tillegg fikk vi bare gode tilbakemeldinger fra håndverkere som kjente til utbyggeren Eikelunden Eiendom, som de beskrev som en solid og seriøs aktør som bygde gode boliger.  En vi trygt kunne stole på. På nyttårsaften bestemte vi oss for å si ja til drømmehuset, forteller de.

Bodde i området

Paret har bodd i et rekkehus ikke langt unna de siste årene, men følte de trengte større plass og en annen planløsning. Samtidig ville de ikke flytte fra området, som de har trivdes svært godt.

– Her i Kløvningslia fikk vi akkurat det vi var på jakt etter: nok plass innvendig, to plan, stor takhøyde i begge etasjer som gir en god romfølelse, god utsikt, en gedigen terrasse og dobbelgarasje.

– I tillegg er boligen bygd etter de nyeste byggtekniske kravene, og er med det svært god isolert. Bare vi fyrer opp stearinlys, merker vi at temperaturen i rommet stiger. Hele bygget virker utrolig solid, du merker at det er gjennomgående høy kvalitet.

Mange tilvalgsmuligheter

Ved at de signerte kjøpsavtale innen byggingen tok til, kunne de både velge endeboligen i rekka, samt skreddersy sitt nye hjem. Boligen var opprinnelig tegnet med fire soverom, men de valgte å endre til tre, og med det gi plass til walk-in-closet på rommet til  eldstejenta. Nå har jentene soverom, bad og TV-stue nede, som er ”deres” etasje.

– I tillegg valgte vi et annet kjøkken , andre fliser og farger på veggene som også bidro til at alt ble akkurat som vi ønsket oss. Nå er vi endelig ordentlig hjemme!, sier Ann-Cathrin.

Ivrig golfere

Med Hevingen golfbane og Skjeberg golfklubb kun et driverslag unna, overrasker vi vel ingen når vi avslører at golfinteressen står sterkt i familien. Oda er et stort golftalent, og har nylig vært representert på aldersbestemte landskamper mellom Norge, Sverige og  Danmark. At hun fikk hole-in-one under en turnering i sommer,  er også verdt å nevne…

Også pappa og søster Anna er svært ivrige, og nå har også mamma tatt grønt kort, slik at hele familien kan spille.

– Golfspillingen er selvsagt en av grunnene til at vi trives godt her, men hele området egner seg godt for friluft og rekreasjon hele året rundt. Her er det masse turløyper i flott terreng, sier Ola.

Han jobber kort vei unna, mens kona har arbeidsplass i Rygge. Det synes hun er uproblematisk, da det er kort vei til E6 via Årum.

– Jeg hadde naturligvis spart noen minutter om vi hadde bosatt oss på den andre siden av byen. Men alt det andre vi får her, oppveier det mange ganger. Her vil vi bo, fastslår hun, og får bekreftende nikk fra resten av familien.

Ønsker gode naboer

Familien har lenge sett fram til å få naboer, og gleder seg nå over at de første er på vei til å flytte inn.

– Fortsatt er det muligheter for flere, og vi kan trygt anbefale disse boligene. Her får du et moderne hjem med høy standard, hvor det er lett å trives, sier de.

– Sammen skaper vi et godt nabolag!

Skriv en kommentar